HBPenning TCF 30mei2017Het genootschap "De Haagsche Besoygne" heeft haar eerste lustrumpenning uitgereikt aan de Philippus Corts Stichting (The Corts Foundation) wegens haar onschatbare inspanningen en verdiensten voor het duurzaam digitaal behoud van de VOC-archieven in Jakarta en in het bijzonder de digitalisering van om en nabij 1 miljoen VOC-documenten in het Nationaal Archief van Indonesië.

De secretaris van The Corts Foundation, dhr Joan C. Snellen van Vollenhoven, heeft de Erepenning op 30 mei 2017 in 't Goude Hooft in Den Haag in ontvangst mogen nemen namens het bestuur en alle deelnemers aan het DASA project.

ArtikelKrantErepenning2017